Over ons

Café de Bu2 is een gezellige bruine kroeg gelegen aan de rand van het centrum van Spakenburg tegen sportpark de Westmaat aan. Met een zeer gemêleerd publiek en regelmatig toeristen die de thuiswedstrijden van S.V. Spakenburg en Ijsselmeervogels bezoeken is er altijd wat te doen. Voor een hapje, een borrel na het werk, of een drankje later op de avond, bij café de Bu2 kun je altijd terecht.

Er is een kleine kaart aanwezig met diverse tosti’s, broodjes en borrelhapjes. Op de tap staat Amstel bier en zijn er uiteraard flessen Heineken en Amstel verkrijgbaar. Verder is er uiteraard een breed assortiment aan binnen- en buitenlands gedistillieerde dranken.

Sinds 2014 is Café de Bu2 in handen van Coen van As. Op zijn eigen manier en gezelligheid heeft hij het café een nieuwe impuls gegeven. En zeer succesvol, als we de reacties van de gasten mogen geloven! Samen met zijn personeel runt Coen de kroeg gedurende de gehele week. Elk op hun eigen manier, maar met de hartelijke gastvrijheid waardoor een ieder zich direct thuis voelt in Café de Bu2.